PROMOSI HEBAT BULAN JUN 2020

" KAMI SEKELUARGA MEMANG SUKA MINUM AIR SEJUK!!! AIS MEMANG WAJIB LA HARI-HARI.. MUJUR ADA RICH! "

Nak nak kalau cuaca panas macam sekarang ni. Jiksoo Rich memang memudahkan urusan harian kami. Tak perlu lagi nak bekukan air dalam peti. Kadang-kadang ais dalam peti tu pun ada bau sikit. Maklum la bercampur sekali dengan bau hanyir darah ayam ikan. Sekarang kalau tetamu datang mengejut pun dah tak payah gelabah lagi pergi kedai beli ais. Memang jimat masa dan tenaga.

Dengan hanya kurang dari RM 150 sebulan pun dah boleh dapat Penulen Air BerAis Jiksoo Rich. Rugi lah Bayar Mahal Mahal Tapi Tak Boleh Buat AIS KIUB MINERAL. Mesin Penulen Air Nano-TECH Mineral Jiksoo Boleh Hasilkan Sehingga 5 KILOGRAM AIS KIUB SEHARI.

Model RICH ni memang tengah VIRAL sekarang. Dengan harga PROMOSI SEWA BELI anda jimat RM2100.

Whatsapp

Pernahkah anda mendengar tentang “PENULENAN AIR”?

Tentu anda sudah ketahui secara umumnya beberapa jenis Penulenan Air yang kini berada di pasaran Malaysia. Tentu anda juga pernah terbaca iklan Penulenan Air atau didekati penjual Penulenan Air.

Percayakah anda kalau saya katakan air yang dibekalkan untuk isi rumah kita TIDAK 100% BERSIH, SELAMAT dan SIHAT?

Anda sedar tak tentang BAHAYA PENCEMARAN AIR di Malaysia?


...
...

Perlukah anda memasangnya?


Kalau jawapannya “TIDAK”, anda sebenarnya tidak peka dengan keadaan sekeliling malah menganggap air yang perolehi setiap hari hanya perlu dimasak dan tak perlu ditapis. Dengan anggapan produk penulenan air ini mahal dan tidak mampu membelinya, anda sebenarnya sedang membahayakan diri anda sendiri!

Air yang dibeli dari mesin vending juga mungkin mendedahkan keluarga anda kepada pencemaran air akibat mesin yang tidak diservis!

MENJERANG AIR sahaja tidak cukup untuk buang kotoran, karat, metal ion dan racun serangga dalam air minuman anda!

Kerana itulah Penulenan Air SK Magic diperkenalkan untuk mengatasi masalah ini dan kini permintaan terhadap Penulenan Air SK Magic kian meningkat dari hari ke hari.

Kami komited untuk membantu anda... MEMPERKENALKAN PENULENAN AIR DAN PENAPIS UDARA TERBARU DIPASARAN.

JENAMA TERKENAL DARI KOREA KINI SUDAH BERADA DI MALAYSIA.

Ciri-Ciri Unik

Teknologi Jik. Soo

Pembersih air, di mana air disalurkan ke paip air, dibersihkan melalui penapis dan diekstrak untuk diminum tanpa memerlukan tangki atau bekas air

Penjagaan Keselamatan UV

LED UV menghapuskan 99.9% bakteria mensterilkan lagi apabila air diekstrak dan gabus (saluran air) secara automatik disterilkan setiap 2 jam untuk memberikan sanitasi maksimum

Sistem Automatik Tiga Suhu Air Panas

Tiga tahap kepanasan air panas, 45 ℃ / 50 ℃ / 55 ℃, untuk campuran formula susu bayi, suhu optimum 70 ℃ untuk menikmati teh, dan suhu lebih dari 85 ℃ untuk membuat kopi atau mi segera, dan sebagainya.

Butang Pengeluaran Air Untuk Kanak-Kanak

Butang pengeluaran air sejuk sahaja di paras mata kanak-kanak supaya dapat melindungi mereka dari kecederaan air panas

Bayaran Sewa Yang Munasabah

Saiz langsing tanpa tangki air membolehkan penggunaan ruang yang lebih baik dengan bayaran sewaan yang munasabah

Pembersihan Air Yang Pantas

Pembersih air JIK.SOO segera membersihkan air dengan segera apabila air melalui penapis JIK.SOO tanpa perlu disimpan dalam tangki air

Ciri-Ciri Unik

Teknologi Jik. Soo

Penapis udara, di mana udara dibersihkan dengan dikesan sumber habuk melalui teknologi canggih JIK.SOO

Pengesan Bijak AI

Sistem AI yang diguna sangat bijak mengesan sebarang pergerakan manusia dan pergerakan partikel-partikel habuk yang berterbangan

Sistem Lima Tahap Penapisan

Lima tahap penapisan beserta dengan sistem ionizer yang berteknologi tinggi memastikan pengguna mendapatkan udara yang bersih

3 Bahagian Penyedutan Udara

3 arah penyedutan udara bersama pergerakan bijak memastikan arah yang baik untuk menyedut udara yang terjejas

Bayaran Sewa Yang Mampu Miliki

Saiz yang memuaskan hati dengan rekaan bentuk yang moden tetap memastikan bayaran sewaan yang munasabah

Pembersihan Udara Yang Pantas

Pembersih udara JIK.SOO segera membersihkan udara dengan segera apabila sistem dengan otomatik mengesan udara yang tercemar dan berhabuk

SK Magic Mendapat pengesahan HALAL dari Kerajaan Malaysia

AMARAN !!! ADAKAH ANDA...

MENGALAMI MASALAH HIDUNG SENSITIF? 🤔 TAK TAHAN BAU BUSUK? ALAHAN PADA HABUK & DEBU???? 😷😷😷😷

Gunalah Penulen UDARA SK MAGIC untuk membersih habuk dan memberi kesegaran untuk seisi penghuni rumah😉.

"Lindungi KELUARGA Kesayangan Anda dari Pencemaran Udara"

Kenapa perlu Penulen UDARA SK MAGIC.

Ada sensor pintar yang dapat mengesan pergerakan udara kotor di dalam isi rumah daripada yang terhalus hingga yang terkasar.

Pembersihan tertumpu mengikut kehadiran bahan pencemar udara bagi meningkatkan kesegaran aliran udara.

Menyedut debu dan habuk, bulu-bulu halus haiwan seperti kucing serta menghilangkan bau dan asap rokok.

Mematikan kuman dan virus influenza

Mengurangkan gejala resdung dan mencegah flu dan asma.

IONIZER Membunuh 99.99% bakteria dalam udara.

Kami bantu anda buat pilihan yang tepat untuk Penulenan Air ATAU Penapis Udara SK Magic. Model mana yang paling sesuai mengikut keperluan dan kemampuan anda. Penulenan Air dan Penapis Udara bukan lagi barang mewah. Semua orang mampu untuk memilikinya! Jom sihat bersama SK MAGIC.

whatsapp sekarang

Pelbagai tawaran menarik yang di berikan oleh SK Magic untuk anda:-

FREE pemasangan
FREE servis setiap 4 bulan
FREE penukaran filter (setahun 5 filter)
FREE sparepart kerosakan
FREE pemindahan
FREE Warranty
FREE penghantaran seluruh Malaysia
FREE alat ganti dalaman produk

APA KATA MEREKA?

Sebahagian Maklum Balas Pengguna Yang Telah Menggunakan JIK.SOO...

 

...
 
...
 
...
 
...
 

Saya, MAGIC ADVISOR .
Saya adalah PENGURUS KANAN SK MAGIC yang BERDAFTAR DAN PROFESIONAL. Saya akan membantu anda mendapatkan WATER PURIFIER dan AIR PURIFIER SK MAGIC dengan mudah dan cepat TANPA urusan yang rumit.

whatsapp sekarang

Borang tempahan online